Webshop

Hieronder vindt u een aantal “standaard” artikelen. Aangezien ik alle materialen op bestelling maak, zijn er veel mogelijkheden om een artikel aan te passen qua kleur, maatvoering en gebruikte materialen. Onderstaande prijzen zijn richtprijzen, aangezien de webshop nog in ontwikkeling is. Neem vrijblijvend contact op voor alle mogelijkheden!


Onverwoestbare sandbags voor functionele training. Door het instabiele gewicht worden alle spiergroepen aangesproken. Perfect voor Crossfit, en training voor politie, defensie, en brandweer. Gebruikte materialen 1000D Cordura, YKK #10 ritsen, milspec webbing en garen. Diverse kleuren en formaten leverbaar.


Betrouwbare en gebruiksvriendelijke halsband voor diensthonden. Het gebruikte materiaal gaat in tegenstelling tot leer niet rotten of stinken, en is gegarandeerd bestand tegen jarenlang gebruik onder zware omstandigheden. Standaard voorzien van AustriAlpin Cobra sluitingen met ingebouwde D-ring, die hun betrouwbaarheid hebben bewezen in de bergsport en militaire toepassingen. Daarnaast hebben de halsbanden een extra handgreep, waardoor de diensthond op zeer korte afstand onder controle kan worden gehouden. De ingebouwde D-ring zorgt in combinatie met de ME-lijn met Kong Frog connector voor een razensnelle en betrouwbare verbinding tussen halsband en lijn. Extra opties zoals klittenbandvlak voor naambadges in overleg mogelijk.  


Betrouwbare en gebruiksvriendelijke lijn voor diensthonden. Het gebruikte materiaal gaat in tegenstelling tot leer niet rotten of stinken, en is gegarandeerd bestand tegen jarenlang gebruik onder zware omstandigheden. Standaard voorzien van Kong Frog connectors, die hun betrouwbaarheid hebben bewezen in de bergsport en in militaire toepassingen. Daarnaast hebben de Me-lijnen een extra handgreep bij het einde van de lijn, waardoor de diensthond op korte afstand onder controle kan worden gehouden. De Kong Frog connector zorgt in combinatie met de ingebouwde D-ring aan de halsband voor een razensnelle en betrouwbare verbinding tussen halsband en lijn. Bevestigen en losmaken is ook onder druk en met handschoenen geen enkel probleem.Extra opties zoals een elastisch/bungee gedeelte in de lijn in overleg mogelijk.  


Deze keycord maakt gebruik van de geniale FidLock V-buckle. Deze sluiting is zeer betrouwbaar, maar door het slimme gebruik van sterke magneten is het losmaken en vastklikken van de gesp kinderspel en bijna verslavend leuk! Wanneer de twee helften van de gesp bij elkaar in de buurt komen, zet de gesp zichzelf met een duidelijke klik vast. Ongewild losraken van de gesp is echter bijna onmogelijk. Diverse kleuren leverbaar.


Speciale projecten

€ 0,00

Speciale projecten

€ 0,00

Op zoek naar een op maat gemaakte tas, pouch of ander speciaal project? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken. Maar ook voor aanpassing of reparatie van bestaande uitrusting zijn er volop mogelijkheden. Op de foto de "MOAB" (Mother of all Duffelbags), en geheel naar wens gemaakte tas in opdracht van een Duitse SF-militair.


Horlogebandjes ter vervanging van de standaard 25 mm. bandjes van  de Garmin Fenix HR-horloges. Zeer slijtvast en betrouwbaar door het gebruik van Milspec webbing en metalen G-hooks. Leverbaar in diverse tactsiche kleuren en camo-patronen.


Custom Pouches

€ 25,00

Custom Pouches

€ 25,00

Naar wens gemaakte pouches om je uitrusting te organiseren. Beschikbaar in vele maten en high-tec materialen zoals X-Pac VX21, Dyneema, ripstop nylon, Cordura enz. Alle pouches zijn voorzien van betrouwbare waterproof YKK-ritsen.

Genoemde prijs is voor een standaard nylon of Cordura pouch. Andere uitvoeringen in overleg.